DIYarium jegyzetfüzetek

DIYarium a variálható jegyzetfüzet

Miért jobb a korongos füzet?

Bármilyen lapokkal feltöltheted!

Bármilyen iskolába, tanfolyamra magaddal viheted, és önmagában is elég, hiszen te döntesz arról, hogy vonalas, négyzetrácsos, vagy sima lapok legyenek benne - esetleg mind egyszerre!

Akármikor rendszerezheted!

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a füzet méretét, a lapok sorrendjét variálhatod, ahogy számodra kényelmes!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYarium füzetnek soha nincs vége, nem kell újat venned! Elegendő néhány pótlapot hozzáfűznöd és már folytathatod is az írást!

A lapok kezelése végtelenül egyszerű. Tudj meg többet a
gördülő rendszerről:FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

TANULÁS

Bármilyen korosztály, bármely iskolájában, tanfolyamán, képzésén kiváló. Többféle lapon jegyzetelhetsz, pont úgy ahogy az Neked a hatékony tanuláshoz megfelel.

NAPLÓÍRÁS

Neked is van egy "Kedves Naplód" ? A DIYarium jegyzetfüzet méltó helye lesz gondolataidnak, érzéseidnek, a nyugalom szigete az életedben.

SZERVEZÉS

Minden változás, rendszerezés kulcsa a szervezettség. Ha vezeted a kiadásaidat, teendőidet, feladataidat, néha szükséges egy füzet melyben átlátod mindezeket.

VÁLASZD KI A KEDVENC JEGYZETFÜZETEDET!

"Írás közben nincs ítélkezés, se szégyen, csakis szabadság. Amint a toll a papírhoz ér, egy pillanatra szabad vagyok." /Jessica Sorensen/