matricák

Ragaszkodj a szépséghez

Karácsonyi Csodák

Díszítő matricacsomag (nem csak) azoknak, akik imádják a karácsonyt! Készülj az ünnepek hangulatára vidám matricákkal, ünnepi fényekkel, rénszarvasokkal, hógömbökkel és mindennel, ami jár hozzá!

Tervezők álma

Olyan matricák, melyek segítenek a mindennapjaid szervezésében, a munkád koordinálásában, vagy a teendőid feljegyzésében.

Díszes hónapok

Díszítő matricacsomag, melynek célja, hogy határidőnaplód még otthonosabb legyen! Készülj az évszakváltásokra, az ünnepek hangulatára vidám matricákkal!

Jó-Pofik

Szeretsz chatelni és minden érzésedet emojikkal fejezed ki? Legszívesebben a való világban is a kedvenc mosolypofidat mutogatnád? Akkor a Jó-Pofik a Te matricacsomagod!

Slow Life

Matricacsomag azoknak, akiknek elegük van a rohanásból, a kapkodásból és szeretnének kicsit visszalassulni, a pillanatra és befelé figyelni.

Színes washi pöttyök

Szereted a színek harmóniáját és gyakran gyűjtöd pontokba a tennivalóidat? Esetleg kedveled a sormintákat, vagy csak ki szeretnél emelni valamit? A washi pötty matricák mindebben segítenek Neked!

Színes washi szívecskék

Tradicionális japán technológiával készült washi matricák azoknak akiknek cukiságból sosem elég!

Csajos csajok

A Csajos csajok matricacsomag azoknak készült, akik ízig-vérig nőből vannak, szeretik a divatot, törődnek a külsejükkel – és naplójukat sem szeretnék hagyni trendi kiegészítők nélkül árválkodni!

“Hol van előírva, hogy ha valami hasznos, már nem lehet szép?”