SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

Csomagodat minden esetben 2 munkanapon belül átadjuk a futárcégnek a választott kiszállítási módnak megfelelően. A megrendelt termékeket az alábbi módokon tudjuk szállítani Neked:

 1. FoxPost csomagautomata
  A legolcsóbb és legrugalmasabb megoldás. Nem kell otthon várnod a futárra, országszerte több mint 400 automata közül választhatsz, a kézbesített csomag átvételére pedig 5 napod van. Utánvétes megrendelésedet az automatáknál kizárólag bankkártyával tudod kiegyenlíteni. Ennek a szállítási módnak az ára 1390.- Ft, és alap esetben a csomagfeladástól számított 3 munkanapon belül átveheted a rendelésed. Terhelt időszakban (pl. karácsonykor) ez extrán megnövekedhet, ha pl. nincs szabad automata kapacitás.
 2. FoxPost futár
  Hagyományos házhozszállítás futárral. Csomagodat átadjuk a FoxPostnak, akik az adott területen dolgozó külső partnerük által kiszállítják Neked. Ez általában a feladástól számított három munkanapon belül teljesül, terheltebb időszakokban (pl. karácsonykor) ez az idő megnövekedhet. Ennek a szállítási módnak az ára 1990.- Ft.
 3. GLS futár
  A leggyorsabb szállítási mód, a GLS futárszolgálat a feladástól számítva egy munkanapon belül kézbesíti a megadott címre a csomagodat. Ezt az időhatárt a GLS általában még terhelt időszakban is tudja tartani, ezért ha sürgős a rendelésed, és biztosra szeretnél menni, ezt a lehetőséget ajánljuk. Ára 2490.- Ft.
 4. Ingyenes szállítás
  Ha a rendelésed értéke eléri a 20.000.- Ft-ot, /vagy tartalmaz olyan terméket, melyre adott időszakban promóciós ingyen szállítást írtunk ki/ akkor a házhozszállítás költségét átvállaljuk. Az általad megadott címre futárszolgálattal szállítjuk ki a csomagodat. A szállítás díja ez esetben 0.- Ft
 5. MPL automata
  A Postai kormányrendelet módosítása a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára előírja, hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként tüntessék fel a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatást is. Ennek megfelelően mi is biztosítjuk ezt a lehetőséget, azonban a Posta részére eljuttatni a csomagot számunkra nem kézenfekvő, emiatt havonta csak egyszer adunk fel postai csomagokat. Posta automatába kérve a csomagod a szállítás díja 990.- Ft.
 6. MPL futár
  A Postai kormányrendelet módosítása a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára előírja, hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként tüntessék fel a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatást is. Ennek megfelelően mi is biztosítjuk ezt a lehetőséget, azonban a Posta részére eljuttatni a csomagot számunkra nem kézenfekvő, emiatt havonta csak egyszer adunk fel postai csomagokat. Postai futárral a házhoz szállítás 1.990.- Ft

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

A megrendelt termékek és az esetleges szállítás összértékét az alábbi módokon egyenlítheted ki:

 1. Bankkártyás fizetéssel 
  A Paylike biztonságos rendszerén keresztül gyorsan és egyszerűen fizethetsz a bármely Visa, Mastercard és Maestro kártyatípussal.
 2. Utánvéttel
  Ezzel a fizetési móddal a termék átvételekor fizethetsz a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, automatába rendelés esetén kizárólag bankkártyával.  Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben nem veszed át az utánvétes csomagot, újra kiküldést csak előreutalás után vállalunk! Az ismételt kiküldés díját ebben az esetben ráterheljük a számládra. Megértésed köszönjük.
  Utánvétes fizetés esetén kezelési költséget számítunk fel, melynek díja 890.- Ft
 3. Előre utalással
  Bankodból előre utalással is kifizetheted a rendelésed, ha számodra így kényelmesebb. 
  Utaláskor minden esetben tüntesd fel a közlemény rovatban a megrendelésed számát és a nevedet!
  Utalási adatok: 
  Kedvezményezett neve: Katona Attila 
  Bankszámlaszám: 12100011-18936661 /Gránit Bank/

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK:

30 napos Mosolygarancia:

Bízunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel, olyannyira, hogy a törvény által biztosított kereteken túl, hosszabb visszavásárlási lehetőséget biztosítunk számodra. A kézhezvételtől számított 30 napon belül bármikor meggondolhatod magad és visszaküldheted a terméket,  mi visszatérítjük az árát. 

Mosolygarancia érvényesítése:

 1. Lépj velünk kapcsolatba!
  Kérjük, hogy írásban jelezd felénk, ha élni szeretnél a visszaküldés lehetőségével! Ezt megteheted az info@diyarium.hu e-mail címen, de postai úton is küldhetsz számunkra egy nyilatkozatot, a 1164 Budapest, Gödölye utca 10. címre. Munkatársaink annak érkezésétől számított 48 órán belül válaszolnak megkeresésedre. Ha így döntesz, bár nem vagy köteles megindokolni miért nem szeretnéd a terméket, mi mégis arra kérünk, leveledben írd meg nekünk miért döntöttél így, hiszen ebből tudunk tanulni, és ezáltal javítani termékeink, szolgáltatásaink minőségén. Véleményeddel segíts, hogy fejlődhessünk!
 2. Egyeztetés és visszaküldés
  Miután egyeztettél ügyfélszolgálatunkkal, a számodra megfelelő módon (postai úton vagy futárszolgálattal) juttasd vissza hozzánk a terméket! Jó ha tudod, hogy a FoxPost Zrt. az automatáiból átvett csomagokra biztosít 14 napig “Visszaküldés” opciót!
  Egyéb esetben (ha nem automatába kérted a csomagot, vagy már túlhaladtál a 14 napon) bármely általad választott szolgáltatóval visszaküldheted nekünk a csomagodat. Mivel a visszaküldés költsége Téged terhel, ezért Rád bízzuk a döntést.
  Visszaküldési cím: Katona Attila, 1164 Budapest, Gödölye utca 10.
  Fontos, hogy ezt a jogot csak magánszemélyként gyakorolhatod, ha céges számlára vásároltál, nem él számodra sem a 14 napos elállási jog, sem pedig a 30 napos Mosolygaranciánk. Megértésedet köszönjük!
 3. Visszatérítés
  Miután kézhez kaptuk a visszaküldött terméket, az egyeztetés során általad megadott bankszámlaszámra visszautaljuk részedre a termék árát 48 órán belül.

Jótállás, hibás termék vagy teljesítés, illetve más probléma esetén:

Minden igyekezetünk ellenére nálunk is előfordulhatnak gyártási hibák, szállítási sérülések, hibás teljesítések. Ezeket haladéktalanul szeretnénk megoldani, a célunk hogy boldog és elégedett legyél, ezért kérjük mielőbb jelezd számunkra a problémát, hogy segíthessünk. Gyártásból eredő, már a megrendeléskor meglévő hibákra 3 hónap, azaz 90 nap jótállást vállalunk. 

Jótállás érvényesítésének menete:

 1. Lépj velünk kapcsolatba!
  Az info@diyarium.hu e-mail címen várjuk a leveledet, kérjük írd le a problémát, és készíts fotókat a termékről, hogy lássuk mi a gond. Erre szükség lehet, hiszen nem biztos, hogy nyilvánvaló ki hibázott, a különböző termékek, termék alkatrészek gyártói, mi magunk a csomagolásnál, esetleg a futárcég a szállításnál. Látnunk kell hol a probléma, hogy később továbbíthassuk a panaszt a megfelelő címzettnek, így lehetőséget adva, hogy legközelebb elkerülhessük az ilyen problémát.
 2. Egyeztetés
  A problémát leveled kézhezvételétől számított 48 órán belül kivizsgáljuk, és reagálunk rá. Tudnod kell, hogy minden esetben a számodra legmegfelelőbb megoldásra törekszük! Ha indokolt, a terméket cseréljük, ez esetben a régiért futárt küldünk. Ha nem szeretnél csereterméket, megrendelésed árát visszatérítjük. Számunkra a legfontosabb a Te elégedettséged! 
 3. Visszatérítés/csere
  Amennyiben az egyeztetést követően a termék cseréjére kerül sor, futárt küldünk az új termékeddel, aki elhozza Tőled a régi, hibás terméket. Más teendőd ez esetben nincs, a küldés költsége minket terhel. 
  Ha visszatérítést kérsz, az egyeztetés során megadott bankszámlaszámodra 48 órán belül visszautaljuk a hibás termék árát.