DIYarium Karácsonyi Tervező csomag

DIYarium Karácsonyi tervező lapok 2021

Száncsengő, száncsengőőőő…. Itt az év vége, és vele együtt a karácsonyi hajtás! Sokat segíthetnek a szervezésben a karácsonyi tervező lapok.

Ha szeretnéd összeszedetten tervezni a karácsonyod, és igazi ünnepi hangulattal feldíszíteni a naplódat is, akkor válaszd a Karácsonyi Tervezőlapokat!

Kétféle karácsonyi ajándéktervező, menütervező, boltlista, bevásárló lista, karácsonyi üzenetek, költségvetés tervező, jegyzetek recepteknek és sok másnak, decemberi hóösszesítő: egyszóval minden, ami a jól szervezett ünnepekhez kell. Nem utolsó sorban pedig a lapok bepattintásával ünnepi hangulatot varázsolhatsz a naptáradban is… Így végül már csak a gyertyagyújtást kell észben tartanod!

Ha szeretnéd méginkább ünnepi díszbe öltöztetni a naptárad, próbáld ki a karácsonyi tervező mellett a Karácsonyi matricacsomagot is!

A karácsonyi tervező csomag részletei:

  • Méret: Normál méretű DIYarium, 210 x 143 mm
  • A lapok speciális lyukasztással érkeznek, így egy mozdulattal lefűzheted őket a Diyarium naptáradba
  • A csomag 18 színes oldalt, azaz 9 lapot tartalmaz.

Hogyan illesztheted a karácsonyi tervező lapokat a naptáradba?

A DIYarium naptárak különleges technikával készülnek: az egyedi lyukasztással ellátott lapok dekoratív korongokra kapaszkodnak rá. Ennek a technikának köszönhetően a naptár lapjait bármikor el lehet távolítani a korongokról, de vissza is lehet helyezni: így a naptár folyamatosan átrendezhető, bővíthető, ha meggondolod magad, bármikor visszacsinálhatod a sorrendet.

A naptár hetei közé beillesztett extra jegyzetlapok sokat segíthetnek a tervezésben, ahogy a karácsonyi tervező csomag is: mely az ünnepi készülődést könnyíti meg. Tarts minden fontos jegyzetet egy helyen: a naptáradban!

990 Ft

lesz hozzáfűznivalód!

A DIYarium tervezése lehetővé teszi, hogy bármikor kivegyél vagy hozzátegyél lapokat. Így ha szeretnél a naplólapokon kívül Karácsonyi tervezőt is hozzátenni, semmi akadálya!

A Stílus fontos

A Karácsonyi tervezőlapok színesek, imádnivalóak, tükrözik az örömteli várakozás hangulatát. Tölts egy pohár forralt bort és láss neki a tervezésnek meghitt hangulatban!

teljes szabadság

A Karácsonyi Tervezőt bárhová fűzheted, a naplód elejére, végére, vagy akár egyesével is befűzheted oda a lapjait, ahol Neked a legjobban kézre esik!

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok.