DIYarium Mandala Heaven

Variálható határidőnapló, mely egy igazi álom azoknak akik szeretnek mandalákat nézegetni – és színezgetni. A hagyományos napló oldalak közé álomszép mandalákat tettünk, hogy megszépítsék a hónapok elejét.

196 oldal, heti beosztású határidőnapló
12 dátumozott hónapra (2024.január – 2024. december)
12 hóhatároló lap laminált füllel
Ellenálló laminált borító
A5- ös méret, 8db S-es koronggal (kék)

 

9 990 Ft

A mandala mennyország

Az egyedi határidőnapló mostantól tényleg egyedi! A mandalás designba szándékosan építettünk színezhető oldalakat, így bármikor kellemesen kikapcsolódhatsz, kicsit elkalandozhatsz a mindennapok tervezése közben.

variáld át ahogy tetszik

A DIYarium lapjai bármikor kivehetők és visszahelyezhetők egy könnyed mozdulattal, így lapjait átrendezheted - kiveheted míg szinezel, ha jobban kézre esik - vagy bővítheted a naplót a neked tetsző plusz lapokkal.

a te mandaláid

Jó minőségű, vastag lapjainak hála, bármilyen tollal, vagy filccel írhatsz, színezhetsz a DIYariumba, így kedvedre garázdálkodhatsz a hónapokat határoló mandalák között, vagy akár a hétköznapok lapjain is. Matricákkal pedig még egyedibbé teheted a naplód.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

Vásárlói Vélemény
4,9 16 értékelés alapján
5 ★
94% 
15
4 ★
6% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
RZ
01. 23. 2024
Réka Z.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

A legjobb szervező, szép és praktikus

Az életem szervezője, nagyon szeretem, már nem tudok meglenni nélküle :)

FU
01. 16. 2024
Fanni U.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon tetszenek a színek és a mandala minták is, örömmel veszem a kezembe minden alkalommal!:-)

AH
03. 09. 2023
Anita H.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Imádom!

ADHS-s vagyok és már sok naptárat próbáltam, mert számomra biztosabb ha le is írom, és szeretek is írni. Azt hiszem megtaláltam az örök kedvenc naptaram :)) köszönöm nektek!

AM
10. 30. 2022
Anita M.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Imádom

Nagyon nagyon szép a naptár, igényesen, szépen van megcsinálva Minden részét imádom

BH
10. 06. 2022
Borosnè H.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Szívvel lélekkel készült termékek

Szívvel lélekkel készült termékek. Minden porcikáját imádom. Praktikus, személyre szabható kiváló minőségű termékek. Csak ajánlani tudom

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok. 

Érdekelhetnek még…