DIYarium Nagy Karácsonyi Csomag

Egy füzetben minden Neked, ha szeretnél kilátni a karácsonyi káoszból. Ragyogó hógömbös karácsonyi borítópár ölelésében egy 60 lapos jegyzetfüzet, melyhez kiegészítőül fűztünk egy Karácsonyi Tervezőcsomagot, egy 8db-os receptlap-csomagot és egy Karácsony Csodái matricacsomagot. Ezüst koronggal fűzve az ünnapi hangulatért. Így mindent egy helyen tarthatsz, az ajándéklistáktól a receptekig, a kiadásoktól a kedvenc üzleteid listájáig. Hogy szenteste már valóban csak a gyertyafényre figyelj.

Tartalma:

Karácsonyi jegyzetfüzet sima (kék) lapokkal ezüst koronggal karácsonyi borítóval
Karácsonyi Tervezőcsomag
Karácsonyi Csodák Matricacsomag
Receptlapcsomag (8 db-os)

8 590 Ft

LÁSD ÁT A KARÁCSONYI ŐRÜLETET!

Karácsonyi tervezőnk minden alapvető feljegyeznivalót egy helyen tart. Ajándéklista,üzletlista, menütervező, receptek, hozzávalók, bevásárlás, karácsonyi üzenet és szeretteid kedvencei - hogy semmit se felejts el.

SZÉPSÉG ÉS RAGYOGÁS

A különleges kiadású, csillogó karácsonyi borító az erdei havas kisház, a pattogó tűz és a hógömbök hangulatát hozza el, míg a karácsonyi matricacsomaggal kedvedre dekorálhatsz, sőt, a két ív ajándékkísérő matrica a csomagolást is megkönnyíti majd.

teljes szabadság

A DIYariumtól ismert rugalmasság most is veled van, hiszen a sima lapokat és a nyomtatott tervezőlapokat, matricákat tetszésed szerinti sorrendben lefűzheted, vagy bármikor áthelyezheted, ahogy Neked kényelmes.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok.