DIYarium Slow Edition

Határidőnapló azoknak akik lassítani szeretnének… A ‘Slow’ életfilozófiához készült DIYarium, melynek hangulata, színei és lapjai segítik azokat, akik nem szeretik a kapkodást és a stresszt.

196 oldal, heti beosztású határidőnapló
12 dátumozott hónapra (2024.január – 2024. december)
12 hóhatároló lap laminált füllel
Ellenálló laminált borító
A5- ös méret, 8db S-es koronggal (zöld)

 

9 990 Ft

Lassíts egy kicsit

Bár a hagyományos határidőnaplók minden funkciójával rendelkezik, a DIYarium Slow Edition nem csak az idődet osztja be. Színvilága, hangulata és a benne rejlő bölcsességek lecsendesítik majd az egész napi nyüzsgéstől zsongó elméd.

formáld át

Minden DIYarium, így a Slow Edition is kivehető és visszatehető lapokból áll. Mozgasd ahogy szeretnéd, rendezd át, hordd csak a felét magadnál - rajtad áll.

Díszítsd ki

Az idő beosztása nem stresszes vagy unalmas többé! Használj színes tollakat, filceket, és a temérdek matricát, miközben megtervezed a napod. Az alkotás kikapcsol, megnyugtat, így sokkal jobban tudsz majd koncentrálni.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

Vásárlói Vélemény
4,8 5 értékelés alapján
5 ★
80% 
4
4 ★
20% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
TF
01. 11. 2023
Tímea F.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Úgy gondoltam ami nekem tetszik az neki is hasznos lesz hát így is lett köszönöm

Ajándékba rendeltem karácsonyra a lányomnak

PF
02. 23. 2022
Piroska F.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon szeretem! :)

Köszi, hogy energiát tettetek ennek a fejlesztésébe! Hálanaplónak használom a matricákkal együtt a Slow Edition-t, és jóval könnyebb így, hogy ha nincs kedvem írogatni, akkor matricázok. :)

A
01. 28. 2022
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Tetszik, egy kissé vékonynak találom a lapokat.

Nagyon szép, ami nekem kell nagy részt benne van. A belső lapok szerintem túl vékonyak így könnyen kicsusznak a karkákbol.

SH
06. 15. 2021
Sára H.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Imádom

A világ legjobb határidőnaplója!

06. 17. 2021

DIYarium.hu

Kedves Sára! Nagyon szépen köszönjük, a legszebb és legtömörebb dicséret amit eddig kaptunk ????????????

D
05. 04. 2021
Dorka
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Imádom!

Nem vagyok az a típus, aki "imádja a pörgést", akkor érzem magam jól, ha nyugi van körülöttem. A Slow Edition pont a hozzám hasonlóaknak készült: megnyugtató pasztel színek, hasonló árnyalatú kiegészítők, minden hónap elején hely a tervezésre, a végén pedig a számvetésre. A vasárnap délutánjaim kötelező programja a napló következő hetének a kitöltése. :)

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok. 

Érdekelhetnek még…

 • Díszes Hónapok matricacsomag

  2 590 Ft
  Tovább olvasom
 • Slow Life matricacsomag

  1 990 Ft
  Kosárba teszem
 • Tűfilc

  299 Ft
  Opciók választása
 • Zselés tollszett /10db/

  2 990 Ft
  Opciók választása