DIYarium Floral

Variálható határidőnapló, melynek fő lapjain az egyszerű és visszafogott szépség köszön vissza, diszkrét növények, virágok képében. Ha nem szereted a harsány, túláradó mintákat, ez a Te DIYariumod!

196 oldal, heti beosztású határidőnapló
12 dátumozott hónapra (2022. október – 2023. szeptember)
12 hóhatároló lap laminált füllel
Ellenálló laminált borító
A5- ös méret, 8db S-es koronggal (bronz)

 

8 990 Ft

egyszerű de nagyszerű

Az egyedi határidőnapló, mely nincs túlbonyolítva. Egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető, és praktikus funkcióin túl, ráadásul gyönyörködteti a szemet és simogatja a lelket.

még könnyebb tervezés

A DIYarium lapjai bármikor kivehetők és visszahelyezhetők egy könnyed mozdulattal, így lapjait átrendezheted, a naplót zsugoríthatod, vagy bővítheted a neked tetsző plusz lapokkal. Olyan lesz amilyennek Te megálmodtad.

a saját virágaid

Jó minőségű, vastag lapjainak hála, bármilyen tollal, vagy filccel írhatsz, színezhetsz a DIYariumba, így kedvedre alkothatsz a lapokon, akár a hétköznapokban akár a külön jegyzetlapokon. Rajzolj saját lapokat, egészítsd ki a virágok világát. Matricákkal pedig még egyedibbé teheted minimalista virágoskertedet.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

Vásárlói Vélemény
4,7 11 értékelés alapján
5 ★
82% 
9
4 ★
9% 
1
3 ★
9% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100az értékelők ezt a terméket javasolják Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
EM
09. 01. 2022
Enikő M.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

A korongos megoldás nagyon praktikus, a külön hozzá rendelhető jegyzet lapokat használat közben is oda tudom betűzni ahol épp szükségem van rá.

A
01. 29. 2022
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Tetszik, de kisebb módosításoknak örülnék.

Tetszik, hogy lényegre törő, de mégis sok mindenre van hely benne. Örülök, hogy nem zaklatnak motivációs idézetekkel, előre kitöltendő űrlapokkal. Amit hiányolok, hogy a napi bontáson kívül a havi és éves naptárakban nem látszanak az ünnepek. Illetve számomra a szülinapok, plusz külön a jeles napok sok, inkább egyben tetszene.

KZ
01. 25. 2022
Katalin Z.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Tökéletes 😊

Nemrég óta használom, de már most nagyon hasznosnak találom. Mindennek van benne hely, jó az elrendezés, szem előtt tudom tartani a hét ügyeit. Rendeltem hozzá plusz lapokat és matricákat, így személyre szabható. Nagyon jól ki van találva. 😊

MD
10. 01. 2021
Melinda D.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

"Társ a hétköznapokban"

Imádom😊. Gyönyörű, kényelmes, praktikus, az eddigi naptáraim közül a legjobban használható.

A
09. 23. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Imádom

Nagyon tetszik, követhető a naptár. Így mindent eltudok tervezni a jövő hetet, hónapot. Zseniális ötlet, hogy kivehető és pótolható a lapok.

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok.