DIYarium Floral

Variálható határidőnapló, melynek fő lapjain az egyszerű és visszafogott szépség köszön vissza, diszkrét növények, virágok képében. Ha nem szereted a harsány, túláradó mintákat, ez a Te DIYariumod!

196 oldal, heti beosztású határidőnapló
12 dátumozott hónapra (2022 január – 2022 december)
12 hóhatároló lap laminált füllel
Ellenálló laminált borító
A5- ös méret, 8db S-es koronggal (bronz)

 

8 490 Ft

egyszerű de nagyszerű

Az egyedi határidőnapló, mely nincs túlbonyolítva. Egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető, és praktikus funkcióin túl, ráadásul gyönyörködteti a szemet és simogatja a lelket.

még könnyebb tervezés

A DIYarium lapjai bármikor kivehetők és visszahelyezhetők egy könnyed mozdulattal, így lapjait átrendezheted, a naplót zsugoríthatod, vagy bővítheted a neked tetsző plusz lapokkal. Olyan lesz amilyennek Te megálmodtad.

a saját virágaid

Jó minőségű, vastag lapjainak hála, bármilyen tollal, vagy filccel írhatsz, színezhetsz a DIYariumba, így kedvedre alkothatsz a lapokon, akár a hétköznapokban akár a külön jegyzetlapokon. Rajzolj saját lapokat, egészítsd ki a virágok világát. Matricákkal pedig még egyedibbé teheted minimalista virágoskertedet.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

Vásárlói Vélemény
4,8 8 értékelés alapján
5 ★
88% 
7
4 ★
0% 
0
3 ★
12% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
MD
10. 01. 2021
Melinda D.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

“Társ a hétköznapokban”

Imádom😊. Gyönyörű, kényelmes, praktikus, az eddigi naptáraim közül a legjobban használható.

A
09. 23. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Imádom

Nagyon tetszik, követhető a naptár. Így mindent eltudok tervezni a jövő hetet, hónapot. Zseniális ötlet, hogy kivehető és pótolható a lapok.

A
09. 16. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon jó

Nagyon jól használható, szép, erős anyag!

MK
08. 31. 2021
Miklós K.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

👍tényleg nagyon ötletes

Feleségemnek, Leányomnak és Menyemnek rendeltem ajándékba, még nem kapták meg, de biztos vagyok benne, hogy nagyon örülni fognak neki.Mindhárman az a jegyzetelős, dokumentálós fajta, biztos a siker.

A
06. 08. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Szép termék, de látok hiányokat.

Tanárként szeretném használni, hiányolom a speciális oldalakat, mint osztálynévsor/osztályzás, tanév rendje..stb. Ezen kívül nem tudom, mennyire fogja bírni a napi strapát, kicsit jobb, stabilabb minőségre számítottam ezért az árért. A döntésem ez mellett mégis az volt, hogy “gyűrűs”, nyitva marad használat közben.

06. 09. 2021

DIYarium.hu

Kedves Anonymus! Köszönjük az ötleteket és az építő kritikát :) A készülő Pedagógus Csomag minden földi jóval fel lesz szerelve amire egy tanárnak szüksége lehet, a strapát pedig biztosan bírni fogja, hiszen a borítók extra vastag anyagból vannak. A lapok vastagságánál is igyekeztünk megtalálni az egyensúlyt a könnyen szakadó vékony lapok és a mázsás, vastag lapokból álló napló között :) Feltétlenül jelezd felénk, ha mégsem jártunk sikerrel, addig is tartalmas, szép évet, sok színes, vidám oldalt kívánunk a naplódba 💚💙

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok.