Egyedi borító

Lefűznéd a régi lapjaidat, esetleg a naplód-füzeted borítója megsérült, elkopott? Ráadásul saját ötleted van a borítódra? Ha nem szeretnél az elérhető készletünkből választani, íme a remek megoldás, készítünk Neked egyedi borítót! Erős, laminált, az egyben kapható DIYariumoknál megszokott minőségű, A5-ös méretű borítók a saját designoddal! Mi kell ennél több?

Borítók anyaga: Vastag papír, vastag fóliával laminált, ellenálló, strapabíró
Csomag tartalma: Egy pár (2db, első-hátsó) borító az általad feltöltött mintával

A feltöltendő képek formai követelményei:

 • A5-ös méret,
 • álló tájolás,
 • jó minőségű fénykép, rajz vagy minta, melynek jogaival Te rendelkezel.
 • A képeket JPG, PNG vagy PDF formátumban töltsd fel, és ne feledkezz meg a hátsó borítóról sem – tehát 2 db képet várunk Tőled.
 • Opcionális: ha szeretnél, csatolhatsz belső borítóképet is (ez kerül a borítólapok hátoldalára). Ha nem csatolsz ilyen képet, semmi gond: ez esetben mi keresünk olyan grafikát, ami harmonizál a külső borítód világával. Bízhatsz bennünk! 🙂
 • A feltöltött képek elnevezéséből kérjük, egyértelműen derüljön ki, hogy melyiket hova szánod (“első borító, hátsó borító, belső borító”).


Figyelem! Más készítő képeinek a használata plágiumnak minősül, így jogi következményeket von maga után! A rendeléssel kijelented, hogy a feltöltött képek, grafikák, fotók használatához jogod van, saját szellemi tulajdonaid!

1 990 Ft

 • *Első borító képe

  Itt töltheted fel saját fotódat, rajzodat, melyet szeretnél az első borítón látni. Ügyelj rá, hogy a kép álló, legalább A5-ös méretű, jó minőségű legyen. A feltöltéssel kijelented, hogy a feltöltött kép, minta, szöveg vonatkozásában a szellemi tulajdonjogokkal Te rendelkezel.

  • (max file size 128 MB)
  *Hátsó borító képe

  Itt töltheted fel saját fotódat, rajzodat, melyet szeretnél az hátsó borítón látni. Ügyelj rá, hogy a kép álló, legalább A5-ös méretű, jó minőségű legyen. A feltöltéssel kijelented, hogy a feltöltött kép, minta, szöveg vonatkozásában a szellemi tulajdonjogokkal Te rendelkezel.

  • (max file size 128 MB)

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok.