PE-DIYarium Dearest Reader

Pedagógusok álma! Variálható határidőnapló, mely mindent tartalmaz ami egy pedagógusnak csak kellhet! A fél évnyi hagyományos naplólapokon kívül, kifejezetten tanároknak, óvó néniknek tervezett lapszett található benne: fontos adatok, telefonszámok, órarendek, névsorok, szülői, és tantestületi értekezlet, valamint fogadóóra jegyzőkönyvek, program-, kirándulás- és tábortervezők, havi összesítők értékelőlapok…és még fel sem soroltunk mindent. Ha pedagógusként Te is szereted egy helyen vezetni minden teendődet, a Pe-DIYarium a Te naplód! A Bridgerton inspirálta Dearest Reader dizájn Slow Life hóelválasztókkal érkezik! Kérd akár névre szóló, fémes felirattal!

70 oldalas, heti beosztású féléves határidőnapló (2024. július – 2024. december)
12 hóhatároló lap laminált füllel
138 oldalas pedagógus lapszett
Ellenálló laminált borító Bridgerton ihlette mintával
A5- ös méret, 8db M-es koronggal (metál lila)

13 900 Ft

  • Itt tudod hozzáadni ha egyedi feliratot kérsz a naplódra, sima, vagy arany metál kivitelben.

    • 490 Ft
    • 990 Ft

A FELKÉSZÜLT PEDAGÓGUS

Az egyedi határidőnapló most igazán Rád szabott lett, ha tanár, óvó néni vagy. Pedagógusokkal terveztük ezért egész biztosan olyan lapokat találsz benne, melyek segítenek a mindennapjaid megtervezésében!

A naplód te magad vagy

A DIYarium lapjai bármikor kivehetők és visszahelyezhetők egy könnyed mozdulattal, így lapjait átrendezheted, a naplót zsugoríthatod, vagy bővítheted a neked tetsző plusz lapokkal. Olyan lesz amilyennek Te megálmodtad.

a te terveid, a te világod

Jó minőségű, vastag lapjainak hála, bármilyen tollal, vagy filccel írhatsz, színezhetsz a DIYariumba, így kedvedre játszhatsz a hóhatárolókat őrző tünemények között, vagy akár a hétköznapok lapjain is.

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

IDŐBEOSZTÁS

A DIYariummal könnyedén szerveztehed a mindennapokat, a heti lapok és a havi áttekintők segítségével semmi sem marad el.

ÉNIDŐ

A DIYarium kitöltése, dekorálása pihentető tevékenység, melyben kiteljesedhetsz, kicsit magadra figyelhetsz, relaxálhatsz.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

A DIYarium segítségével könnyedén változtathatsz az életeden, legyen a vágyott cél bármi, több sport, egészségesebb ételek vagy fogyás.

EMLÉKEK

Emlékeid, élményeid megőrzésére a DIYarium különösen alkalmas, hiszen a vidám matricákkal, színes tollakkal dekorált oldalak méltón érzik legkedvesebb pillanataidat.

FEJLŐDÉS

A DIYarium hű társad lehet tanulmányaid, vállalkozásod mellett, segít koncentráltabban szervezni a teendőidet és így hozzásegít a fejlődésedhez, és a sikereidhez melyekről álmodsz.

Mit jelent a gördülő rendszer

Kezdd el bármikor az év során!

A DIYarium határidőnaplót bármelyik hónapban elkezdheted, hiszen lapjai variálhatók és a hónapok külön külön is beszerezhetők!

Év közben módosíthatod

Mivel a lapok szabadon átrendezhetők, bármikor kibővítheted vagy épp leszűkítheted a naplód által lefogott időtartamot!

Nincs vége ha vége

Bármikor tehetsz hozzá pótlapokat, így a DIYariumnak soha nincs vége, nem kell új naplót venned!

Ha szeretnéd megnézni
az egész videót, kattints ide:

szállítás akár ingyenesen

A lehető legrövidebb idő alatt alatt, 15.000.- Ft fölött ingyen kiszállítjuk Neked a rendelésedet. 

megbízható magyar webshop

Magyar kisvállalkozás vagyunk, minden termékünket készletről, hazai raktárból szállítjuk számodra.

Mosoly garancia

30 napos visszatérítést vállalunk, ha esetleg a termék nem nyeri el a tetszésedet!

Gyakran ismételt kérdések

Ez azt jelenti, hogy nem szigorúan a naptári év első napjával kezdődik. Az év folyamán bármikor megkezdheted a határidőnapló írását, ugyanis az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldjük el számodra, mely lehet január, de akár április vagy augusztus is. Ahogy Neked kényelmes! Ha végigértél mind a 12 hónapon, féléves, negyedéves, de akár egyhónapos csomagokat is rendelhetsz, így folytatva a naplódat fennakadás nélkül.

A DIYarium határidőnaplókat alap esetben 12 hónapra szólóan szállítjuk, mindig az aktuális negyedévvel kezdődően. Ajándékba elküldjük a megelőző negyedévet is, ha szeretnéd átláthatóbban átvezetni az előző időszakodat az új naplódba.

A DIYarium megközelítőleg szabvány A5ös méretben kapható. Borítójának mérete 21,5 x 15,5 cm. A belső lapok valamivel kisebbek, hiszen így védi őket megfelelően a borító.

A vásárláskor a dobozban találsz egy képes használati útmutatót, emellett képekkel, videókkal is segítjük a helyes használatot. Ezeket a Galériában megtalálod! Maga a mozdulat egyébként rettentően egyszerű.

Jelenleg két méretben kaphatók korongjaink. Minden egy évre szóló DIYariumot S-es (24mm átmérőjű) korongokkalal szállítunk, melyekre maximum egy és egynegyed év fűzhető fel. Ha Te szeretnéd bővíteni a naplódat, vagy több hónapot egyben tartani, az M-es (28mm átmérőjű) korongot ajánljuk, melyre szükség esetén két teljes év felfűzhető.

Egy naptáron belül nem. Méretet tekintve a 8db korongnak egyformának kell lennie, különben nem fordulnak el a lapok. 

Érdekelhetnek még…